buttons
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Торрент файлообменник » Зарубежное кино » фильмы/сериалы... с укр. озвучкой » Шоу починається / Showtime (2002) DVDRip Ukr/Eng (1.46gb)
Шоу починається / Showtime (2002) DVDRip Ukr/Eng
ADMIN    Дата: Понедельник, 26/11/2012, 09:10:10 | Сообщение # 1
Мастер

Сообщений: [597]
Награды: [0]  
Репутация:
[100]
Замечания:  
Статус:




Шоу починається / Showtime (2002) DVDRip Ukr/Eng


Жанр: бойовик, комедія, кримінальний
Країна: США, Австралія
Кіностудія / кінокомпанія: Material, NPV Entertainment, Overbrook Entertainment
Режисер: Том Дей (Tom Dey)
Актори: Роберт Де Ніро (Robert De Niro), Рейчел Харріс (Rachael Harris), Едді Мерфі (Eddie Murphy), Зайд Фарід (Zaid Farid), Алекс Борштейн (Alex Borstein), Холлі Мендел (Holly Mandel), Маршалл Манеш (Marshall Manesh) та інші.

Сюжет: Детектив Мітч Престогін, от уже двадцять років служить у департаменті поліції Лос-Анджелеса. Він не відрізняється терпінням і багатослівністю. Усе, що йому потрібно, це щоб його залишили в спокої й дали спокійно займатися своєю роботою. А патрульний офіцер Трей Селарз із більшим задоволенням зображував би поліцейського на екрані, ніж виконував його прямі обов'язки в реальному житті. Коли один раз Селарз заважає Престогону виконати секретне завдання, та ще в цей час їх знімає один з репортерів телевізійної новинної програми, Престогін від злості стріляє в камеру, що знімає. Цей випадок не міг не залишитися непоміченим, а через своє імпульсивне поводження Мітч попадає в поле зору продюсера Чейза Рензи. Маючи нюх на потенційно успішні підприємства, Чейз вирішує запросити зовсім позбавленого чарівності Престогону й говіркого, телегенічного Селарза для зйомок у своєму шоу. Це телешоу буде показувати реальні події, що відбуваються із двома поліцейськими на роботі. Незважаючи на те, що Пресотогон спочатку абсолютно не хоче зніматися в шоу, та ще з таким напарником, як Селарз, незабаром вони таки з'являються на телевізійних екранах. Для Мітча - це пекло на землі. Для Трея - мрія, що стала реальністю...

Тривалість: 1:31:11
Якість: DVDRip
Відео:
кодек: XviD
розмір кадру: 720 x 304
бітрейт: 1899кб/с

Аудіо #1:
мова: українська
переклад: багатоголосий закадровий
кодек: AC3 2.0
бітрейт: 192кб/с

Аудіо # 2:
мова: англійська
переклад: оригінал
кодек: AC3 2.0
бітрейт: 192кб/с


  Скачать: Showtime-2002-u.rar (15.1 Kb)  



 
Торрент файлообменник » Зарубежное кино » фильмы/сериалы... с укр. озвучкой » Шоу починається / Showtime (2002) DVDRip Ukr/Eng (1.46gb)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: