buttons
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Торрент файлообменник » Зарубежное кино » фильмы/сериалы... с укр. озвучкой » Людина на Місяці / Man on the Moon (1999) DVDRip (1.46gb)
Людина на Місяці / Man on the Moon (1999) DVDRip
ADMIN    Дата: Четверг, 20/09/2012, 13:00:23 | Сообщение # 1
Мастер

Сообщений: [597]
Награды: [0]  
Репутация:
[100]
Замечания:  
Статус:




Людина на Місяці / Man on the Moon (1999) DVDRip



Жанр: Драма, біографія
Країна: Великобританія, Німеччина, Японія, США
Режисер: Мілош Форман / Milos Forman
Актори: Джим Керрі, Денні Де Віто, Кортні Лав, Пол Гіаматі, Вінсент Скіавеллі, Крістофер Ллойд

Сюжет: Енді Кауфман не був звичайним коміком. Він був видатним, провокуючим, зухвалим, оригінальним - ці якості можна віднести і до привабливого біографічного фільму "Людина на місяці". Джим Керрі стає зіркою, вигравши "Золотий Глобус" за зловісну роль коміка, чиї знущальні виступи починалися з пародій на Елвіса, співця в "Майті Маус" і механіка Латки Граваса в серіалі "Таксі" і закінчувалися роллю що бажає догодити всім шоумена.

Двічі лауреат винагород Американської Кіноакадемії режисер Мілош Форман ("Пролітаючи над гніздом зозулі", "Амадей") поставив цю історію про коміка, що зробив кар'єру, тому що Енді порушував всі правила, змушуючи людей сміятися над тим, що не може бути смішним. Разом з Керрі у фільмі грають Кортні Лав, Пол Джіаматті і ще декілька чоловік, які працювали з реальним Кауфманом, включаючи Денні Де Вито - одного з продюсерів фільму.

Мілош Форман продовжив тему своїх останніх фільмів - зіткнення бунтівника зі стереотипами мислення суспільства. Фільм є зовсім не спекуляцією на скандальній темі, а серйозною спробою аналізу складної особистості. Саме це оцінили на Берлінському кінофестивалі, присудивши Форману приз за режисуру. Кіноакадемія ж проігнорувала картину, не відмітивши номінаціями ані режисерську майстерність, ані цікаву роботу Джима Керрі. Відсутність Керрі у списках номінантів другий рік поспіль викликало скандал, бо за свої останні ролі він отримав не лише добрі відгуки критиків, а й "Золоті глобуси" (у 1999 році - як кращий драматичний актор за "Шоу Трумена" Пітера Уіра, у 2000-му - як кращий комедійний). Напевно, той факт, що комік-суперзірка завоював популярність завдяки стрічкам, які, м’яко кажучи, не вирізнялись інтелектом, багатьом заважав об’єктивно оцінювати його серйозніші роботи.

Запросіть Енді додому. Він запудрить Вам мізки, але принесе Вам дійсне задоволення.

IMDB 7.4/10 47,878 votes

Тривалість: 01:58:40
Якість: DVDRip
Відео:
кодек: XviD
розмір кадру: 720x320
бітрейт: ~1364 кб/с

Аудіо:
мова: українська
переклад: багатоголосий закадровий
кодек: AC3 5.1
бітрейт: 384 кб/с


  Скачать: Man_on_the_moon.rar (7.8 Kb)  



 
Торрент файлообменник » Зарубежное кино » фильмы/сериалы... с укр. озвучкой » Людина на Місяці / Man on the Moon (1999) DVDRip (1.46gb)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: