buttons
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Торрент файлообменник » Зарубежное кино » фильмы/сериалы... с укр. озвучкой » Кабельник / The Cable Guy (1996) BDRip Ukr (1.32gb)
Кабельник / The Cable Guy (1996) BDRip Ukr
ADMIN    Дата: Понедельник, 17/09/2012, 08:51:24 | Сообщение # 1
Мастер

Сообщений: [597]
Награды: [0]  
Репутация:
[100]
Замечания:  
Статус:




Кабельник / The Cable Guy (1996) BDRip Ukr | Sub Eng


Жанр: комедія, драма
Країна: США
Кіностудія / кінокомпанія: Columbia Pictures Corporation, Licht/Mueller Film Corporation.
Режисер: Бен Стіллер / Ben Stiller
Актори: Джим Керрі / Jim Carrey, Метью Бродерік / Matthew Broderick, Леслі Манн / Leslie Mann, Джек Блек / Jack Black, Джордж Сігал / George Segal, Дайан Бейкер / Diane Baker, Бен Стіллер / Ben Stiller, Ерік Роберц / Eric Roberts, Джанін Ґарофало / Janeane Garofalo, Енді Дік / Andy Dick, Гаррі О'Рейлі / Harry O'Reilly, Девід Крос / David Cross, Емі Стіллер / Amy Stiller, Овен Bілсон / Owen Wilson, Кіт Ґіббс / Keith Gibbs

Сюжет: Головного героя одного разу виручив кабельник, але з того часу цей балакучий хлопець став його прокляттям: він безцеремонно лізе в чуже життя, бо хоче мати друга. Проблема у тому, що уявлення про справжню дружбу у нього телесеріальні... Це був перший фільм, за який Керрi заплатили 20 мільйонів, i перша його робота після п'яти хітів поспіль ("Маска", "Тупий та ще тупіший","Бетмен назавжди" та два "Ейса Вентури"), яка не зовсім виправдала сподівання (з комерційного боку). Досить важко говорити про будь-яку серйозну тему у творчості Джима, не викликаючи при цьому сміху, але якщо така все ж таки e, то це телебачення (в молоді роки комiк багато працював там), його вплив на свідомість людей і межі, які воно не повинно переступати. Маємо таку низку: спочатку Ріддлер з "Бетмена назавжди", який за допомогою "ящика" крав мізки у громадян, потім Кабельник, який живе, наслідуючи телеприклади, і, нарешті, справжня перлина - "Шоу Трумена".

Тривалість: 01:35:45
Якість: BDRip (HQCLUB)
Відео:
кодек: XviD
розмір кадру: 720 х 304
бітрейт: 1778 кб/с

Аудіо:
мова: українська
переклад: багатоголосий закадровий (Олег Лепенець, Олесь Гімбаржевський, Андрій Бурлуцький, Людмила Ардельян)
кодек: AC3 2.0
бітрейт: 192 кб/с


  Скачать: The_Cable_Guy-1.rar (13.8 Kb)  



 
Торрент файлообменник » Зарубежное кино » фильмы/сериалы... с укр. озвучкой » Кабельник / The Cable Guy (1996) BDRip Ukr (1.32gb)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: