buttons
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Торрент файлообменник » Зарубежное кино » аниме / мультфильмы и мультсериалы с укр. озвучкой [16+] » Сімпсони у кіно / The Simpsons Movie (2007) BDRip Ukr/Eng
Сімпсони у кіно / The Simpsons Movie (2007) BDRip Ukr/Eng
ADMIN    Дата: Понедельник, 23/01/2012, 10:03:44 | Сообщение # 1
Мастер

Сообщений: [597]
Награды: [0]  
Репутация:
[100]
Замечания:  
Статус:




Сімпсони у кіно / The Simpsons Movie (2007) BDRip Ukr/Eng


Жанр: анімація, комедія, сімейний
Країна: США
Кіностудія / кінокомпанія: Twentieth Century-Fox Film Corporation
Режисер: Дейвід Сілверман
Ролі озвучують: Гомер Сімпсон випадково спричиняє витік радіації з атомної електростанції, на якій працює, у міську ріку і змушений рятувати світ від катастрофи, яку сам викликав.

Сюжет:
Гомер Сімпсон випадково спричиняє витік радіації з атомної електростанції, на якій працює, у міську ріку і змушений рятувати світ від катастрофи, яку сам викликав.

“Сімпсони” – найпопулярніший і найдовший мультсеріал в історії американського телебачення: він триває більше 17 років і 18 сезонів. Зараз кількість епізодів серіалу перевищує 400. Його побачили 60 мільйонів глядачів у 60 країнах світу на понад 20 мовах, він отримав 21 нагороду “Еммі”, 22 “Енні”, премію “Пібоді” та багато інших призів. 14 січня 2004 р. на честь Сімпсонів відкрили спеціальну зірку на Алеї слави у Голлівуді.

Ідея шоу спала на думку автору коміксів Метту Грейнінгу, коли він зайшов до офісу продюсера Джеймса Брукса, щоб запропонувати серію анімаційних короткометражок. Його персонажі, кролики Бінкі та Шеб, мали стати героями мультзаставки “Шоу Трейсі Ульман”. Проте за 15 хвилин до того, як Грейнінг зайшов до кабінету продюсера, він зрозумів, що у випадку успіху права на використання цих персонажів перейшли б до телекомпанії “Фокс”. Тому Грейнінг за короткий проміжок часу швиденько на чистому аркуші накидав сімейку Сімпсонів. Художник зробив їх жовтими, що можна пояснити тим, що Сімпсони живуть у місті, де знаходиться атомна електростанція, - Гомер працює там інспектором з безпеки.

Місто, де живуть герої, називається Спрінгфілд – це одна з найпопулярніших назв у Північній Америці, усього у США їх 34. Фани досі сперечаються, про який саме Спрінгфілд йдеться у мультфільмі. Сімпсони мешкають у будинку № 742 на Вічнозеленому бульварі. На вулиці зі схожою назвою жив Метт Гроунінг у дитинстві. Гомер та його дружина Мардж названі на честь батьків Гроунінга, а їх дочки Ліза, Меггі та Петті – на честь сестер Метта. Мультсеріал висміює поширені кліше й стереотипи, зокрема образ “середньостатистичного американця” та особливості різних світових культур. До книги рекордів Гіннесса “Сімпсони” потрапили як анімаційна програма з найбільшою кількістю запрошених знаменитостей. Наприклад, Майкл Джексон озвучив такого собі Леона Комповскі, який у свою чергу зображував самого Джексона.

Прем’єра першого повнометражного мультфільму про Сімпсонів відбулась у Спрінгфілді у штаті Вермонт, де проживає усього 9 тисяч жителів і теж є атомна електростанція (в околицях). Це стало сюрпризом, оскільки у змагання серед Спрінгфілдів за честь стати прем’єрним містом він вступив останнім. За це місто в Інтернеті проголосували 15 367 чоловік.
Рецензія
Якщо зазирнути в довідник населених пунктів США, то там виявиться цілих тридцять чотири однойменних містечка під назвою Спрінгфілд. Але цьому не можна вірити - насправді їх тридцять п'ять, просто ще один Спрінгфілд є страшенно засекреченим містом. І то не тому, що в ньому знаходиться такий стратегічний об'єкт, як атомна електростанція - просто там живе таке стратегічне лихо масового враження, як Гомер Сімпсон. Невідомо, як досі в містечку ще залишився хоч хтось живий, якщо врахувати, що це лихо працює саме на тому об'єкті, але містечко практично неушкоджене, жителі розмножуються, ходять до церкви та бару, читають книжки і все таке інше. І ще - багато-багато смітять, причому попри те, що американці, смітять не гірше нашого народу, і так само, як ми, кидають все в найближчу водойму, якою є спрінгфілдське озеро. Звісно природа не може все витерпіти, і рано чи пізно, але жителям доведеться розгрібати екологічні наслідки, і, як це ведеться у людей, ніхто не буде пам'ятати свою роль в катастрофі, що станеться - винним буде, як завжди, пан Гомер.

Сімпсонів нашим глядачам презентувати вже не треба - завдяки каналу М1 і чудовій команді перекладачів вся країна вже не один рік слідкує за пригодами цього жовтошкірого сімейства, яке вже загребло купу нагород, отримало титул найдовшого мультсеріалу в світі та власну зірку на голлівудській алеї. І навіть якщо хтось не знає, за яких саме обставин пан Метт Грейнінг вигадав цю пародію на пересічне американське сімейство, йому це не заважає із задоволенням дивитись, на висміювання авторами безлічі речей, як суто американських, так і спільних для всього світу. Причому, як говориться, в режимі "для нас нема нічого святого": політики, одностатеві стосунки, війни та інші гострі питання в різний час потрапляли під нищівну сатиру Сімпсонів. Саме завдяки цій "родзинці" серіал не лише виріс до 20 сезонів - продукти із зображенням тата Гомера, мами Мардж та їх дітей Барта, Ліси і Меггі за популярністю продаж поступаються хіба що ніндзя-черепашкам і приносять своїм авторам мільярди доларів.

І ось, в 2004 році армаду прихильників сколихує новина про створення повнометражного мультфільму, щоправда не раніше 2008 року. Цілих три роки багатьох мучила думка, чи вийде перенести на повний метр ту специфічну атмосферу та фірмовий гумор телевізійних двадцятихвилинок. Звісно, трейлери підтримували сподівання на краще, але хто не знає, як в Голлівуді вміють знімати рекламу, і що потім виходить з кінцевого продукту? На щастя вийшло все не так вже й погано. Звісно, від заміни деяких акторів дублювання дещо постраждала звичність героїв, хоча в цілому українське дублювання фільму нічим, на мою думку, не поступається телевізійному. Звісно, півтори години не могли містити концентрований набір жартів, до того ж команда з восьми сценаристів внесла до фільму додаткову, не дуже властиву першоджерелу, ліричну нотку сімейних цінностей і все це разом вже призвело до нищівної критики картини особливо фанатичними прихильниками.

Але сильних сторін також багато: в фільм вмістили практично всіх другорядних героїв серіалу, майже усі фірмові сценки, що їх вже давно занесені у фанатські списки, і, найголовніше, не позбавили серіал як гостро-сатиричного погляду на соціальні негаразди, так і гомерівської недолугості. А це означає одне: півтори години здорового сміху гарантовано - якраз те, що лікар прописав пересічному українцю, якому власні політики вже давно сидять в печінках. І виходячи із зали з посмішкою від вуха до вуха буде хотітися лише двох речей - аби побажання одного з героїв щодо продовження справдилося, і щоб в Україні знайшлися свої власні грейнінги, бо поле для діяльності у них просто неозоре.
Тривалість: 01:26:44
Якість: BDRip
Відео:
кодек: XviD
розмір кадру: 720х304
бітрейт: 1947 кб/с

Аудіо # 1:
мова: українська
переклад: професійний дубльований
кодек: AC3 5.1
бітрейт: 384 кб/с

Аудіо # 2:
мова: англійська
переклад: оригінал
кодек: AC3 5.1
бітрейт: 384 кб/с

собиста оцінка: 10 - без зайвих вагань рекомендую всім!
Розмір: 1.65 GB


Гостям запрещено качать данный релиз, пожалуйста войдите на сайт как пользователь или зарегистрируйтесь.



 
Торрент файлообменник » Зарубежное кино » аниме / мультфильмы и мультсериалы с укр. озвучкой [16+] » Сімпсони у кіно / The Simpsons Movie (2007) BDRip Ukr/Eng
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: